dijous, 17 de febrer del 2011







Ja he fet algunes excursions per aqui als voltants.

El primer cap de setmana que vaig estar aquí vaig anar amb els de l'escola de fútbol al riu, l'excursió va començar amb 60 nens i nenes d'entre 8 i 18 anys encabits en una ¨bubula¨ de 40 places, però realment ningú va assegut, així que l'espai realment no importa.





Després de 20-30 min. saltant, cantant i ballant vam arribar al peu d'un camí on vam deixar la bubula i vam començar a caminar cap al riu. Un cop allí, vam pujar riu amunt, saltant de pedra en pedra els que no ens volíem mullar els kets i caminant per dins l'aigua els altres, fins arribar a una cascada i una bassa no molt profunda i on els nens i nenes van gaudir com mai.





Una altra excursió va ser a Cacique, un poblet a 20 min. d'aqui amb el grup juvenil Ixtus, on vam passar tot el cap de setmana en una zona de cabanyes que són dels Salesians.

Tot el cap de setmana ens la vam passar fent jocs, banyant-nos a la piscina i també vam fer una excursió a un altre riu.







A la nit vam fer una festeta tots disfressats de nens i nenes petits.






De tornada la bubula es va espatllar i vam aprofitar el temps fent fotos per allí, vam trobar una culebra, que es veu que aquí són molt típiques; sort que no tenen verí, encara que poden mossegar. No van poder arreglar l'autocar, així que vam acabar fent viatges amb camioneta, també molt típic aquí.











Però la millor fins ara, ha estat aquest cap de setmana passat, que hem anat a la platja de la Ensenada amb la gent del projecte. També vam anar amb la bubula, que ja esta a les últimes, i vam tardar 2 hores. Quan vam arribar no vam tardar ni dos segons a fer ¨al agua patos!¨. El paisatge no es ben bé de playa caribenya, però sens dubte és bellíssim, com tots els paisatges d'aquí. Pots caminar i caminar cap al fons i sempre toques de peus a terra.

Darrera la platja hi ha tot de chiringuitos per menjar peix, pots escollir el que vulguis, segons quin triïs costa més o menys, però com a molt 200 pesos, que són 4 euros. Aquí tot en general és més barat.

Va ser un dia increïble.





He posat les fotos en un álbum.


Fins aquí les excursions fins ara, n'he fet algunes més però no s'acabaria mai. Ja les aniré posant.


1 comentari:

  1. Aixó de que ningú va assegut a la búbula... m'encanta!!! I després aquí anem tots histèrics per a que els nens seguin a l'autocar i fins i tot es posin els cinturons... Si és que són ritmes de vida diferents!!! Guapa, fas una enveja sana que no vegis, amb tanta excursió! Un petonàs!

    ResponElimina