dissabte, 4 de juny del 2011

Descobrint el paradís





Aquests dies he rebut la visita dels meus papis, que han vingut just per felicitar-me pel meu aniversari. La veritat es que va ser un dia fantastic, incloent-hi un diluvi dels que es veuen poques vegades a Mao i una festa sorpresa que em va fer tota la gent d'aqui.



Al dia següent vam llogar un cotxe i vam anar cap a la Península de Samanà, realment un paradís. Ens vam allotjar en un petit resort, i sort que era petit perquè ara és temporada baixa i com a molt erem 10 persones allotjades, pero va ser fantàstic malgrat la pluja que persistia una estona cada dia, en la època de pluges no es pot esperar una altra cosa...
La única excursió organitzada que vam agafar va ser la visita al Parc Nacional dels Haitises, una meravella de la naturalesa, es tracta de grans roques al mar i a sobre de cada una hi ha un petit bosc. Preciós. en algunes hi ha coves que es poden visitar i, com en totes les illes, t'expliquen que eren amagatalls de pirates. De fet aquest paratge va ser escenari d'alguna de les pel·lícules de Pirates del Caribe; i no és per menys.





Els últims dos dies els vam passar a Santo Domingo, amb la sort que un noi que conec que viu a Santo Domingo treballa en hotels turístics i ell mateix és guia, així que ens va fer un tour força interessant.

Els meus pares van quedar encantats del país i sobretot de la gent, i és que realment aqui si deixes de banda els diners, coneixent la gent i gaudint dels paisatges t'adones que la República Dominicana és un país molt ric.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada